top of page

Bootcamp Sales

Neem deel aan het Sales (B2B en B2C) BootCamp en verdubbel mogelijk ook jouw sales resultaten in het najaar. Van een account manager naar een ‘Top Account Manager’. Dit door middel van intensieve training en coaching, rollenspelen met professionele acteurs, lichaamscoaching van Top-choreograaf Michel Froget en een krachtige mix van theorie en driloefeningen door Top-coach Chris Cotteleer.

 

Account Managers en Key Account Managers die actief zijn in een B2B/B2C-omgeving en hun sales resultaten willen verdubbelen

Ongeacht in welke branche ze werkzaam zijn en wat voor soort producten en/of diensten zij verkopen. Waar de B2C-(retail)verkoper meer te maken heeft met NU-momenten en zich daardoor moet focussen op afsluittechnieken en objectiebehandeling, is het aan de B2B-verkoper om lange termijn relaties op te zetten tussen zijn klanten en het bedrijf dat hij vertegenwoordigd. Onderzoeken wijzen uit dat 50% van de zaken in een B2Bomgeving gedaan worden op een ‘gevoel’ van vriendschapsbanden. De GUNfactor is dus van gigantisch belang in het verwerven van orders.

 

Top Account & Key Account Managers onderscheiden zich van hun collega-verkopers doordat zij vlot en soepel klanten kunnen overtuigen om voor hun bedrijf te kiezen, om met hun bedrijf zaken te doen. Zij kunnen klanten (en hun interne team) motiveren en empathisch beïnvloeden. Zij hebben een duidelijke, maar toch flexibele structuur waarbinnen zij elk gesprek kunnen sturen naar een samenwerking wat resulteert in een erg hoog omzetcijfer. Top Account Managers verkopen dan ook meer omzet aan meer klanten en overstijgen niet enkel hun collega’s, maar ook hun 'vroegere zelf'.

Thema’s die tijdens dit BootCamp intensief behandeld worden

Motivatie

Wie de structuur van motivatie begrijpt en kan integreren in zijn communicatie zal niet enkele zijn klanten beter kunnen motiveren, maar ook zichzelf (denk hierbij aan het bereiken van gestelde doelen) als zijn collega’s en de medewerkers binnen het bedrijf (denk hierbij aan de uitvoering van datgene wat afgesproken is met de klanten).

 

Lange Termijn Verkoop

Een leuk gesprek voeren met een klant is één zaak. Dit gesprek voorbereiden aan de hand van een structuur die gericht is op resultaat zal een enorme impact hebben op de resultaten van de Account Manager.

Empathisch beïnvloeden

 

In de psychologie praat men steeds over de 2° positie. In de volksmond over ‘empathie’. Empathisch zijn is kijken door de ogen van de ander (de klant), horen met de oren van de geprekspartner en voelen met de gevoelens van de andere. Wie een meester is in Empathisch beïnvloeden zal (op onbewust niveau voor de klant) als aangenaam en betrouwbaar ervaren worden, de twee basisvoorwaarden voor een goed gesprek met klanten.

B2B/B2C-PreSales

 

Elk gesprek, elke werkdag, elke werkweek heeft zijn specifieke voorbereiding nodig. Met de juiste voorbereiding, in de juiste stemming kan je zoveel meer bereiken. In de B2B-PreSalesmodule leert de Account Manager om zich perfect voor te bereiden.

Walk Like a Winner

In de aanvullende sessie ‘Walk like a Winner’ met Top-choreograaf Michel Froget, leer je deze theorie omzetten in de praktijk. You will never be the same again.
De co-trainer, Michel Froget is een gekend figuur in dansmiddens en staat bekend als één der besten in zijn vak. Michel is niet alleen een begenadigd danser maar is tevens docent aan diverse dansscholen en een veelgevraagde stagedocent en choreograaf. De deelnemers leren op een nieuwe manier hun lichaam 'kennen' en 'gebruiken'.

Trainingsritme

Dit is een bootcamp, geen luxe-vakantie! Wij werken van 09:00u ‘s ochtends tot 21:30 u ‘s avonds. In totaal worden er 15 coaching-sessies gegeven van telkens 1,5 uur. Verscheidene van deze sessies zijn erg intensief door de praktische drilloefeningen, het inzetten van acteurs als klanten (in de life-sessies) en dankzij de medewerking van Top-choreograaf Michel Froget die elke deelnemer fysiek zal leren ‘lopen en bewegen als een winnaar’. Duidelijk geen training voor sales-watjes!

Testing

Op donderdagavond is er een presentatie voor een vakjury. Deze vakjury bestaat uit bedrijfsleiders-managers met veel ervaring. Hun oordeel is mee bepalend voor het behalen van het diploma ‘Top-Account Manager’.

Deelname
 • Normale prijs: 1.750 €

 • Vroegboekprijs: tijdelijk min €400 is €1.350/ticket

 • Let op! Plaatsen zijn beperkt tot 12 deelnemers.

 • Prijzen zijn exclusief 21% BTW

 • Via KMO portefeuille min 40%

 

Inbegrepen in de training

 • Handboek

 • Getuigschrift (indien geslaagd)

 • Verblijf, 4 ovenachtingen in privé kamer

 • Ontbijt, lunch en diners

 • Het 'bestseller' boek van Chris: ‘Neem uw leven in eigen handen’ (waarde €19,95)

 • De box Lichaamstaal met 2 audioboeken (totaal 2u30 luistertijd)

 • Het gloednieuwe boek van Chris: ‘Verkoop of Verdwijn’ (waarde €49,50)

 

Wij aanvaarden inschrijvingen op basis van ‘first come first served’.

Deze training kan ook vanaf minimum 9 deelnemers op maat voor uw bedrijf worden gegeven, vraag ons meer info via het contactformulier.

bottom of page