top of page

Coaching

Bij The ROIboosting Academy kan u terecht voor Sales Coaching B2B, Sales Coaching B2C en Leadership Coaching.

De expertise van de ROIboosting Academy Experts spreidt zich buiten sales en leadership ook uit over verschillende andere thema's, zoals praten met banken en rendabel rekruteren.

Daarnaast mag The ROIboosting Academy zich ook specialist noemen inzake Speed Reading en Public Speaking. Op slechts enkele uren tijd kunnen wij u leren om een zelfverzekerde spreker te worden of kom bij ons uw leessnelheid minstens verdubbelen.

In-Company

De sterkte van een bedrijf kan vaak gevonden worden in de capaciteiten van het team. De manager die investeert in opleiding en coaching van zijn personeel, creëert een bedrijf dat sterk staat in de competitieve markt.

De In-Company Training sessies zijn gepersonaliseerd op uw bedrijf. Op deze manier kan u uw verkopers en/of uw dealers voorzien van de nodige steun om uw product en services krachtig op de markt te brengen.

Speed Reading

Uw leessnelheid verdubbel in minder dan een dag? Dat kan!

 

Bij onze cursus Speed Reading geven wij u de 'tools' om sneller te leren lezen. Onder begleiding van ons professioneel team zal u uw leessnelheid de hoogte in zien schieten, wat u zowel in uw professionele als uw persoonlijk sfeer goed van pas zal komen.

Waar wacht u nog op?

 

Praten met banken

Ervaring leert ons dat er veel gezondigd wordt bij het indienen van een kredietaanvraag. Tijdens deze interactieve cursus wordt het belang van een goede voorbereiding aangetoond.

 

Deze begint met een duidelijke visie naar de toekomst en haar impact op mogelijke kredietbehoeften. Je leert er hoe jouw kredietaanvraag best wordt 'verkocht'. Ten slotte moeten alle betrokken partijen er zich goed bij voelen.

Kortom: deze opleiding geeft je een goed zicht over hoe je een kredietaanvraag kan benaderen.

Open Seminars

Het doel van onze Open Trainingen bestaat erin om de drempel zo laag mogelijk te leggen voor onze klanten om aan een sessie deel te nemen. Deelnemers krijgen de inhoud van drie coaching modules op een intensieve coaching dag.

Dankzij onze deelnemers pakketten (handout + audio CDs), kan elke deelnemer ook na de training de materie herhalen tot dat het voor hem/haar parate kennis is geworden.

Bootcamp Sales

Door deel te nemen aan ons Bootcamp Sales, kan u leren om uw sales resultaten mogelijk te verdubbelen. Dit doen wij door middel van intensieve training en coaching van top coach Chris Cotteleer en daarnaast praktische rollenspelen met professionele acteurs.

 

Daarnaast bevat dit bootcamp ook lichaamscoaching van Top-choreograaf Michel Froget. Klik verder voor meer informatie en boek onmiddellijk jouw ticket.

Public Speaking

“Spreken in het Openbaar” is nog steeds een grote angst voor velen. Maar dit hoeft niet zo te zijn. Door het volgen van ons tweedaags seminar, kunnen wij u leren op een succesvolle speech te geven. Ons seminar staat over voor iedereen die graag vlot in het openbaar zou willen leren spreken.

 

Onze aanpak bestaat er ook uit om uzelf in actie te zetten, waardoor u al doende leert. Waarom zou u nog langer wachten om uw angst te overwinnen?

Bootcamp Leaderhip

Extreme resultaten neerzetten zonder uzelf en uw team gek te maken.

Door middel van een intensieve midweek training en coaching, het uitwerken van cases, groeps-overleg met uw collega-deelnemers en lichaamscoaching (van Top‐choreograaf Michel Froget) ondergaat u een krachtige mix van theorie en praktische oefeningen.  Ongeacht in welke branche u werkzaam bent en wat voorsoort producten en/of diensten uw bedrijf op de markt aanbiedt, zal dit Bootcamp uw leiderschapsvaardigheden op een hoger level brengen.

 

Rendabel Rekruteren

Vroeg of laat wordt elk bedrijf wel eens geconfronteerd met het feit: 'We moeten iemand aanwerven'. In deze opleiding richten we ons op de bedrijfsleider of personeelsmedewerker die deze taak op zich neemt.

Tijdens deze opleiding leer je hoe je efficiënter en kwalitatiever kan rekruteren, zodat ook jij als KMO het beste talent kan aantrekken!

Wacht niet tot je effectief een nieuwe werknemer nodig hebt, maar bereid je voor op een taak die je als ondernemer niet uit de weg kan gaan.

bottom of page