top of page

Onze Missie en Visie

VISIE: in de volgende decennia zullen klanten op zoek gaan naar de ultieme Shopping-Ervaring.

Bedrijven en Merken zullen hun tijd en geld investeren om deze ervaring aan hun klanten aan te kunnen bieden.

Het maakt niet uit welke geur, smaak, geluid of beeld ze aanbieden, het zal allemaal in elkaar storten zoals een kaartenhuis, als het Persoonlijk Contact niet op hetzelfde niveau zit als de zintuiglijke ervaringen.

 

MISSIE: boosting the Return On Investment (ROI) door mensen te inspireren om naar een hoger prestatie niveau te geraken.

Wij willen bedrijven laten GROEIEN door het induceren van de groei van hun mensen. We gaan het Persoonlijk Contact verbeteren voor de klanten van onze klanten.

 

WAARDEN: vier waarden waar wij voor staan en verschaffen

  • Authenticiteit: we leveren u iets 'anders' dan normaal

  • Winstgevendheid: de belangrijkste reden van ons bestaan

  • Groei: omdat in de natuur, "you grow or you are dying"

  • Aanpassingsvermogen: we stemmen ons af op de de stijl van uw bedrijf

 

TOOLS: wat we te bieden hebben aan onze klanten

  • Open en In-Company Coaching/training modules

  • Inspirerende Coaches/Trainers

  • Boeken, Audio-boeken, Handouts, Werkboeken

  • Growth-Advisors die u informeren over de mogelijkheden

Coaches

Chris Cotteleer

Sales & Personal Life Coach

Chris Cotteleer is de ‘founder’ van ‘The ROIboosting Academy’. Zijn coachingstijl is een mix van knowhow en entertainment. Onze klanten waarderen zijn ‘down-to-earth’ approach die zorgt voor onmiddellijk bruikbare communicatietechnieken die ‘verkopers’ en ‘leidinggevenden’ een ‘boost’ geven in hun zoektocht naar Return On Investment.

Guy Dupont

Public Speaking

Guy Dupont is uw rots in de branding inzake ‘Public Speaking’. Zijn jarenlange ervaring in het coachen van sprekers-talent wordt enorm gewaardeerd door de deelnemers aan onze Public Speaking Seminars. Samen met Chris Cotteleer coacht hij de deelnemers van onze Public Speaking Seminars naar 'betere sprekers' met zelfvertrouwen.

Guy Pittoors

Expert financiële communicatie

Guy heeft 32 jaar bancaire ervaring. Gedurende zijn jarenlange ervaring binnen het Bankbedrijf leerde hij dat goed voorbereide zaakvoerders makkelijker krediet krijgen. Door het volgen van deze opleiding zullen uw kansen op een positief antwoord merkelijk verbeteren.

Salina Stubbe

Rekruteringscoach

Salina Stubbe heeft er haar missie van gemaakt om rekruteren anders aan te pakken. Met psychologie als achtergrond en een variatie aan ervaringen, startte ze in 2015 als rekruteringscoach. Door het integreren van enkele kritische veranderingen in de rekruterings-wijze verhogen de kansen van het bedrijf om de juiste kandidaten aan te trekken merkelijk. Zowel haar verhelderende manier van werken als de oplossingsgerichte resultaten, leidden al tot vele succesvolle aanwervingen.

Michel Froget

Walk like a Winner

Michel Froget is een gekend figuur in dansmiddens en staat bekend als één der besten in zijn vak. Michel is niet alleen een begenadigd danser maar is tevens docent aan diverse dansscholen en een veelgevraagde stagedocent en choreograaf. In de sessie 'Walk like a Winner' zal u leren om uw lichaam op een nieuwe manier te 'kennen' en te 'gebruiken'. You will never walk the same again.

Steven Thys

Drill-training

Steven Thys heeft een record-palmares als Topverkoper (en als sportman). Hij is met regelmaat de drill-trainer van dienst voor onze drill-dagen waarop verkopers intensief praktijk-training genieten van deze ervaren Trainer & Topverkoper.

Please reload

Anchor 1

Growth Advisors

Onze klanten waarderen het advies van onze groei-adviseurs om in overleg te bepalen welke coaching-aanpak voor hun situatie de beste Return On Investment kan opleveren.  Groei Adviseurs zijn ervaren Account en Key Account Managers die, eens zij uw bedrijf in een intakegesprek beter leren kennen, kunnen oordelen of het aanbod van ’The ROIboosting Academy’ voor uw bedrijf een meerwaarde kan betekenen.  

Guy Dupont

Guy Dupont heeft jarenlang ervaring in consultancy en het coachen van bedrijven in optimalisering van hun structuur en managementsystemen en bij het behalen van hun ISO-normering. Vanuit deze ervaring is hij goed geplaatst om onze klanten te adviseren betreffende mogelijke opleidingstrajecten voor hun bedrijf en de medewerkers.

Ruben Moreel

Ruben Moreel heeft ervaring als IMMO-verkoper in binnen- en buitenland.  Hij combineert de adviserende functie als Groei Adviseur met de functie van Personal Assistent en is hierdoor de aangewezen persoon om uw persoonlijke en zakelijke opleidingstrajecten in te plannen.

Joris Suykerbuyk

Joris Suykerbuyk is een ervaren Account Manager in de verzekeringswereld.  Zijn verkoop-ervaring zorgt voor to-the-point-gesprekken met onze klanten die in hem een professionele en aangename gesprekspartner zien inzake de mogelijke groei-trajecten voor zichzelf en hun medewerkers.

Nelson Mota

Nelson Mota is een Business Consultant die zijn klanten bijstaat in het verbeteren van de Return On Investment (ROI). Hij gaat steeds op zoek naar de passende oplossing binnen uw bedrijf om zo de resultaten nog te verbeteren en uw bedrijf te doen groeien.

Please reload

bottom of page