top of page

In Company

Eens onze klanten over een ‘salesteam’ beschikken, is het te overwegen om van ‘open opleidingen’ over te stappen op ‘In-company opleidingen’.  Of dit voor uw bedrijf een interessantere optie is dan de ‘open seminars’ die wij organiseren kan u samen met onze Groei Adviseurs berekenen.  

Bij In-company kan de training iets meer gepersonaliseerd worden en worden de USP’s van uw bedrijf extra in de verf gezet.

Om onze Growth Advisors te contacteren,

Chris Cotteleer is een van de meest ervaren verkooptrainers van Europa. Zijn scholingen zijn gevraagd en bedrijven uit de hele wereld profiteren van zijn know-how.

Als verkooptrainer beschikt hij over jarenlang know-how om verkoopgesprekken om te zetten in verkoopdeals. Hij kent de kneepjes en trucjes om de verkoopcijfers blijvend te verhogen. Een seminar dat u als ambitieuze verkoper gevolgd moet hebben. Leer stap voor stap hoe u moeilijke gesprekssituaties kunt veranderen in goede zaken. Na deze cursus verhoogt u uw verkoopquota bij een gelijkblijvend aantal klanten.

Hülsta

Please reload

Beste Chris,

 

Ik wilde je bij deze bedanken voor de bijzondere sessies afgelopen vrijdag in Utrecht. De dag heeft mij bijzonder geïnspireerd en absoluut een aantal handvaten gegeven voor meer bewust zijn van mezelf en ook de mensen om mij heen.

Sony

Please reload

Beste Chris,

 

Nogmaals bedankt voor de opleiding. Ik ben ervan overtuigd dat de verkopers nieuwe inzichten gekregen hebben ivm experience en closing. Bedankt voor de leuke samenwerking.

Mercedes-Benz

Please reload

bottom of page